Sesja styczeń-luty 2021
1. Złożenie deklaracji do 15 września 2020 r.
2. CZĘŚĆ PISEMNA - 12 stycznia 2021 r. godz. 12.00 – 13.00
Kwalifikacja TG.13 - Technik hotelarstwa – klasa IV
Kwalifikacja TG.16 - Technik żywienia i usług gastronomicznych – klasa IV
3. CZĘŚĆ PRAKTYCZNA – model „d” - 11 stycznia 2021 r. godz. 13.00-15.30
Kwalifikacja TG.13 - Technik hotelarstwa – klasa IV
Kwalifikacja TG.16 - Technik żywienia i usług gastronomicznych – klasa IV
Kwalifikacja TG.12 - Technik hotelarstwa – klasa III godz. 09.-11.30
4. CZĘŚĆ PRAKTYCZNA – model „w” od 13 stycznia do 19 lutego 2021 r.
Kwalifikacja TG.07 - Technik żywienia i usług gastronomicznych
31 marca 2021 r.– ogłoszenie wyników egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie dla sesji styczeń – luty 2021
Sesja czerwiec-lipiec 2021
1. Złożenie deklaracji do 07 lutego 2021 r.
2. CZĘŚĆ PISEMNA – od 08 do 12 czerwca 2020 r.
Kwalifikacja HGT.03 - Technik hotelarstwa – klasa II TH po gimnazjum
3. CZĘŚĆ PISEMNA – 22 czerwca 2021 r.
Kwalifikacja TG.07 - Technik żywienia i usług gastronomicznych – klasa III
4. CZĘŚĆ PRAKTYCZNA – model „d” - 07 czerwca 2021 r. godz.
Kwalifikacja HGT.03 - Technik hotelarstwa – klasa II TH po gimnazjum
5. CZĘŚĆ PRAKTYCZNA – model „w” od 23 czerwca do 08 lipca 2021 r.
Kwalifikacja TG.07 - Technik żywienia i usług gastronomicznych - klasa III
31 sierpnia 2021 r.– wydanie świadectw i dyplomów potwierdzających kwalifikacje w zawodzie